Seramik Kaplamanın Aracınıza Faydaları Nelerdir?

Seramik Kaplamanın aracınıza faydaları nelerdir ?

Günlük yaşamımızın önemli parçası olan arabalarımız hareket halinde veya park halindeyken hem fiziksel hem de kimyasal pek çok çevresel etkiye maruz kalmakta, bu etmenler boyaya ve dış yapıya zarar vererek, aracın kalitesini etkilemekte ve olduğundan daha eski gözükmesine sebep olmaktadır.

Seramik kaplamanın faydaları şöyledir: Aracınızın boyasını çakıl taşları gibi çarpmaların oluşturabileceği ince çiziklerden, güneş ışınlarının yol açabileceği yanıklardan, asit yağmurları, ağaç reçinesi, böcek, kuş pislikleri, boya dökülmeleri, lekelenme ve matlaşma gibi pek çok etkenden korur..

Seramik kaplama aracınızla bu zararlı etmenler arasında profesyonel bir bariyer oluşturur. Aracınızın ilk günkü gibi yeni gözükür ve değerini korur. Kir tutuşunu azaltarak daha uzun süre temiz kalması ve kolay temizlenmesi gibi faydalar sağlar.

Zorlu hava ve yol koşullarına karşı koruma sağlayan ve benzersiz bir dayanıklılık sergileyen Williams seramik kaplama belirli aralıklarla yenilenerek aracınızda showroom görüntüsünü uzun süre korumayı mümkün kılar.

Bir seramik kaplamanın ömrü büyük ölçüde kullanılan malzemenin doğru işçilik ile orantılı çalışır. Williams seramik kaplama yüksek kaliteli malzeme ve işçilik ile uzun süre sorunsuz kullanım sağlar.

Seramik Kaplama Araç İçi Yüzeylerde de Kullanılır mı?

Williams seramik kaplama araç iç yüzeyine de uygulanabilir olup, kullanım kolaylığı sağlar. Araç içi halı ve kumaşlarda oluşabilecek kalıcı lekeleri önler ve uzun süre koruma sağlar.

Seramik Kaplama Nedir?

Nano teknoloji ile geliştirilmiş, şimdiye kadarki en iyi korumayı sağlayan cam bazlı bir üründür. Sıfır ve beş yıla kadar kullanılmış araçlara uygulanabilir. Araç yüzeyine uygulandıktan sonra sertleşerek güçlü bir bariyer oluşturur.

Seramik kaplama aracınıza uzman bir ekip tarafından titizlikle uygulanmalıdır. Aksi takdirde beklenen performansı göstermez ve kullanım ömrü kısalır. Seramik kaplamanın belirli aralıklarla yenilenmesi aracınız için maksimum korumayı sağlar.

Seramik kaplama hizmetimizle ilgi detaylı bilgi için 0 216 688 87 87 nolu numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Seramik Kaplama Fiyatları Nelerdir?

Seramik kaplama maliyeti aracınızın modeline göre farklılık göstermektedir. Aracınızın seramik kaplama maliyetini uzman ekibimizle iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

Randevu ve Bilgi İçin Tıklayınız