Araç Cam Filmi Uygulaması Nasıl Yapılır?

Araç Cam Filmi Uygulaması

Kesmiş olduğunuz film parçasının üzerindeki koruyucu şeffaf tabakayı dikkatli bir şekilde çıkardıktan sonra altta kalan asıl cam filmini camın üzerine kenarlarda boşluk kalmayacak şekilde yerleştirin. Bu işlemi yaparken filmin camın üst kısmına sıfır gelmesini sağlamak için camı bir miktar açmanız gerekiyor.

Araç Cam Filmi Uygulaması İçten mi dıştan mı yapılmalı?

Filmi dışardan uygulayamazsınız. Camın içerisinden uygulamanız lazım. Ayrıca o kadar kolay bir işlem değil yani ustalık gerektirir.

1 numara cam filmi yüzde kaç?

1 numara cam filminde görüş durumu %85'dir. Bundan dolayı hiçbir ceza ve yasak durumuyla karşılaşmadan rahatlıkla araçlarda kullanılabilir. Arka camlarda da bu cam filmi seviyeleri değerlendirilebilir.

2 numara cam filminde ise %70 görüş durumu söz konusudur.

3 Numara: %55 ışık geçirgenliğine sahiptir. Sürücünün görüşünü kısmen engeller ve kullanımı uygun değildir.

4 numara cam filmi muayeneden geçer mi?

Ön camı filmi olan araçlar muayenelerde ağır kusurlu sayılırlar ve muayeneden geçemezler. Cam filmi numaraları içinde 4 numara filmin tamamen yasaklanmasının nedeni 4 numaranın camları tamamen karartması ve görüşü engellemesidir. 4 numara film sadece ön camlarda değil yan ve arka camlarda da yasaklanmıştır.

Arabanızı ilk günkü kadar güzel görünümüne sahip olması için bazı yollar deniyor olabilirsiniz. Bazen düzenli yıkama bazen de seramik kaplama bir arabanın eskisinden daha iyi olmasını sağlayabiliyor. Arabaların daha estetik görünmesini sağlayan bir diğer uygulama da cam filmi.

Cam filmi nedir?

Polyester ailesinin termoplastik polimer reçinesinden üretilen Yocar cam filmleri arabaların daha çekici görünmesini sağlamak amacıyla uygulanıyor; fakat başka işlevlere de sahip:

Yocar Cam filmleri güneşten gelen zararlı ultraviyole ışınları filtreleyerek izolasyon görevi görüyor. Bu da araç koltuklarının veya gövde bölümünün solmasını önlüyor.

Güneş ışığını engelleyerek yaz aylarında klimanın daha kolay soğutmasını sağlıyor.

Camın çizilmesini ve darbe aldığında kolaylıkla parçalanmasını önlüyor.

Sürücü ve yolcuları gölgeleyerek gizlilik ve mahremiyet sağlıyor. Bu aynı zamanda arabada bırakılan eşyaların görünür olmasını engelleyerek çalınma riskini de düşürüyor.