Boya Koruma 

Williams Boya Koruma

 Boya Koruma araç yüzeyinin kir ile temasını en aza indirir.

Su ve yağ itici özelliği ile su, yağlı maddeler, kir, kireç, sinek ve böcek artıkları ve çevre kirliliğine dair hiçbir madde oto boyasının yüzeyinde tutunamazlar. Boya Koruma Kurumuş kirler, sinek ve böcek artıkları ve kireç kalıntıları Boya Korumanın uygulandığı araçtan kolayca silinebilir. Dolayısıyla otomobil doğrudan güneşin altında kalsa bile ne boya ne de koruma zarar görür.

Williams Boya Koruma

Nano bazlı boya koruma nano boyutunda (metrenin bir milyarda biri büyüklüğünde ki) cam, seramik, gümüş ve elmas parçacıklarından oluşur. Bu parçacıkların her birinin görevi farklıdır. Örneğin elmas atom boyutunda iken iletken bir maddedir. Fakat nano boyutunda çok güçlü bir yalıtkan haline dönüşür. Seramik Nano parçacığı ise boya üzerinde çok sert bir tabaka oluşturarak boyanın çizilmesini önler.

Boya Koruma Nasıl Yapılır?

Boya Koruma işlemi sıfır ve ikinci model araçlarda araç yüzeyinde fabrika çıkışlı bir şekilde sürülmüş olan koruyucuların temizliği yapıldıktan sonra araç yüzeyine direkt olarak uygulanır. İkinci el araçlarda Boya Koruma işlemi araç yüzeyine temas etmiş olan zift, böcek kalıntısı, yağ gibi kalıcı ve boyaya zarar verici maddelerin kil temizliği yapılarak detaylı bir şekilde temizlendikten sonra araçların yüzeyi Williams Boya Koruma işlemine hazır hale getirilir.

Boya Koruma İşleminin Faydaları Nelerdir?

Boya Koruma, Aracınızın renginin eski haline kavuşmasını sağlamak, Aracınızın renginin mevcut halinden farklı olmaksızın dış etkenlerden korumak,Aracınızın renginin dış etmenlerden; kuş pisliği, zift lekesi, ağaç reçinesi gibi etkenlerden koruyarak boyalarınızın çürümemesini engellemek

Nano bazlı Williams Boya Koruma nano boyutunda (metrenin bir milyarda biri büyüklüğünde ki) cam, seramik, gümüş ve elmas parçacıklarından oluşur. Bu parçacıkların her birinin görevi farklıdır. Örneğin elmas atom boyutunda iken iletken bir maddedir. Fakat nano boyutunda çok güçlü bir yalıtkan haline dönüşür. Seramik Nano parçacığı ise boya üzerinde çok sert bir tabaka oluşturarak boyanın çizilmesini önler. Dolayısıyla Boya Koruma atomdan daha küçük olan nano parçacıkları boyanın atomlarına yerleşirler ve dış etkenlerle buradan alınmaları neredeyse imkânsız hale gelir. Ancak kendilerine biçilen ömür sonunda etkilerini kaybederler. Tekrar yapıldıklarında ise çok daha güçlü bir koruma yaratırlar.
Randevu ve Bilgi İçin Tıklayınız