Deri ve Vinil Koruma

Araç içinde temizliği ve bakımı düzenli yapılmayan Deri yüzeyler, çok çabuk eskimekte ve deforme olmaya müsait bir yüzeye dönüşürler.

Genellikle güneş ışınları ve sıcaklık nedeni ile çabuk zarar gören deri koltuklar ve vinil aksamlar  Deri ve Vinil Koruma Hizmeti ile daha uzun bir süre yıpranmaya karşı korunur. Deri veya kumaş koltuk yüzeyler; vinil, plastik ya da kauçuk yüzeyler için döşeme, Deri ve vinil koruma hizmeti almanız araç içi uzun süre kullanılabilir ve sorunsuz olmasını sağlayacaktır.

Deri ve Vinil Koruma

Araç içinde temizliği ve bakımı düzenli yapılmayan yüzeyler, çok çabuk eskimekte ve deforme olmaya müsait bir yüzeye dönüşürler. Düzenli şekilde Deri ve Vinil Koruma ve bakımı yapılmadıkça veya etkili bir temizlik ürünü kullanılmadıkça, bu kir ve lekelerin temizlenmesi zaman geçtikçe daha zor bir hale gelecektir.

Deri ve Vinil Koruma Faydaları

Düzenli şekilde Deri ve Vinil Koruma ve bakımı yapılmadıkça veya etkili bir temizlik ürünü kullanılmadıkça, bu kir ve lekelerin temizlenmesi zaman geçtikçe daha zor bir hale gelecektir. Yocar  olarak Williams Deri ve Vinil Koruma işlemi sayesinde kir ve lekeleri etkili şekilde profesyonel ekibimiz ile hizmetinizde bulunmaktayız.

Deri ve Vinil Koruma Neden Yaptırmalıyız?

Sağlamış olduğunuz hizmet doğrultusunda vinil yüzeylerde toz ve kirin gözeneklere yerleşmesi önlenir, kir ve leke yapan maddelerin yüzeyde kalmasını engellenir.

Yapmış olduğumuz uygulama esnasında yüzeyin rengine, yumuşaklığına, esnekliğine, hava geçirgenliğine ve dokusuna herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Deri ve Vinil Koruma ile kumaşın lifleri sıkılaşıp yüzeyin daha dayanıklı olması sağlanır. Vinil yüzeylerin toz ve kir tutmasını engellenir ve araç içi döşemelerinize canlılık ve parlaklık sağlar. Yapmış olduğunu işlemler neticesinde deri yüzeyin uzun ömürlü olarak korunması sağlanmış olur.
Randevu ve Bilgi İçin Tıklayınız