Klima Temizliği

Kavurucu yaz aylarının ve soğuk geçen çetin kış aylarının vazgeçilmezi Araç için Klimalarımızın periyodik bakımları ve temizlikleri oldukça önemlidir.

Araçlarımızda temiz havanın aktarıldığı klimaların temizlenmesi periyodik yağ bakımları kadar önemlidir. Klima Temizliği yapılmadığı sürece araçlarızın içerisinde pis kokular oluşabilir. Bu sebepten dolayı daha sağlıklı bir hava tüketimi ve konfor için Klima Temizliği oldukça önemlidir.

Klima Temizliği Hizmeti Nasıl Yapılır?

Klima temizliği, otomobil bakımının en önemli adımları arasında yer alır. Düzenli olarak temizlenmeyen klimalar, çeşitli mekanik problemlere sebep olarak arıza oluşumunu hızlandırabilir. Peki araç klima temizliği nasıl olmalıdır, klima temizlerken nelere dikkat etmeniz gerekir, biliyor musunuz? İşte bu konuda bilmeniz gereken tüm detaylar...

Klima Temizliği Neden Gerekli?

Araç içi klimaların temizlenmesi, klima içerisinde üreyen bakterilerin sağlığınızı etkileyecek dereceye gelmesini engellemektedir. Sürekli solunum sağladığımız kapalı ortamlarda alışveriş merkezlerinde, hastanelerde olduğu gibi araçlarda da klima temizliği oldukça önemlidir.

Klima Temizliği Ne Kadar Süreyle Yapılmalıdır?

Klima Temizliği periyodik olarak seneden seneye yapılmalıdır. Daha ferah ve sağlıklı bir hava tüketimi için yapılması gereken Klima Temizliği içeriğinde kullanılan insan sağlığını etkilemeyecek malzemeler ile periyodik olarak mutlaka yapılmalıdır.

Uzun zaman Klima Temizliği yapılmayan araçların içerisinde oluşan pis havalar ve klima içerisinde zamanla oluşan bakteriler sağlığınızını tehdit etmektedir. Temiz ve sağlıklı bir hava her insanın hakkıdır. Klima Temizliği Araç içerisindeki kötü kokuların önüne geçmek ve hava sirkülasyonu sırasında klimaların iç aksamlarında biriken bakteri ve organizmalardan korunmak için sıklıkla klima ve bakteri temizliği yaptırmak önemlidir.
Randevu ve Bilgi İçin Tıklayınız